"Waar traditie en kwaliteit samenkomen"

Over ons

Het begon allemaal in 2006 toen Dave en Remon samen bij hetzelfde bedrijf werkte in een andere industrie. Samen hebben zij meer dan 10 jaar samen gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden is de liefde voor koffie ontstaan. Na deze jaren van samenwerken zijn ze beide een andere kant opgegaan.

Zij hebben elkaar nooit uit het oog verloren en hebben op de terrasjes in Spanje en Italië meerdere malen samen genoten van de kwaliteit van koffie in andere landen. Ze begonnen de waarde van kwalitatief hoogstaande koffie te ontdekken. Zodoende is het plan ontstaan om in 2024 samen een mooi bedrijf in Nederland te starten met de kwaliteit van hun ervaringen.

Vanaf de eerste dag is de gedachte van Dave en Remon hetzelfde geweest. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, service en ontzorging.

Beste Qualiteit

Professioneel

Modern ontwerp

24 uur levering

OUR GALLERY

KoffiePauze lever koffiebonen op basis van een slow-roast methode waardoor de diepste smaken uit de boon worden gehaald. Alleen wanneer de beste keuzes van plantage tot branderij worden gemaakt ben je in staat op de perfecte kop koffie te maken. Daarnaast vinden wij duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij hanteren een volledig co2-neutraal proces en zijn onze koffies gecertificeerd (fairtrade). Wij vinden dat een bak koffie een samenhang is van boon, machine en vaardigheid. Dit is wat wij dagelijks perfectioneren met als resultaat een samenspel waar wij ontzettend trots op zijn.

Wolweverstraat 21
2984 CE Ridderkerk
0186-843404
info@koffiepauze

© Copyright KoffiePauze