Offerte aanvragen

KOFFIE OP MAAT !

Ontvang binnen 6 uur een scherp geprijsde offerte op maat!

Vertel ons wat u allemaal nodig heeft! Of u nu op zoek bent naar een specifiek koffieapparaat, accessoires of advies, wij staan klaar om u te helpen. Vul het formulier hiernaast in en geef ons zoveel mogelijk details over wat u zoekt. Dit helpt ons om u beter van dienst te zijn en u te voorzien van de beste opties die aan uw wensen voldoen.

Door het formulier hiernaast in te vullen, kunnen we uw aanvraag sneller en nauwkeuriger verwerken. Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen met een passend advies

SLOW ROAST KOFFIEBONEN

Met de 5 slow-roast blends biedt KoffiePauze koffie’s met verschillende smaken en sterktes. Voor iedere klant wat wils, van een kantoor, cafe tot restaurant.

HOGE KWALITEIT KOFFIEMACHINES

KoffiePauze biedt hoogwaardige koffiemachines voor horeca en kantoor.             

Snelle bezorging

Bestel vandaag en geniet morgen al van uw koffie! Bij KoffiePauze zorgen we voor een razendsnelle bezorging, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw favoriete producten.

KoffiePauze lever koffiebonen op basis van een slow-roast methode waardoor de diepste smaken uit de boon worden gehaald. Alleen wanneer de beste keuzes van plantage tot branderij worden gemaakt ben je in staat op de perfecte kop koffie te maken. Daarnaast vinden wij duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij hanteren een volledig co2-neutraal proces en zijn onze koffies gecertificeerd (fairtrade). Wij vinden dat een bak koffie een samenhang is van boon, machine en vaardigheid. Dit is wat wij dagelijks perfectioneren met als resultaat een samenspel waar wij ontzettend trots op zijn.

Wolweverstraat 21
2984 CE Ridderkerk
0186-843404
info@koffiepauze

© Copyright KoffiePauze