Contact

Adres

Wolweverstraat 21, 2984 CE Ridderkerk

Telefoon

0186-843404

Email

info@koffiepauze

Neem Contact met Ons Op

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen graag van u! Bij KoffiePauze staan we altijd open voor feedback en zijn we bereid om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu meer informatie wilt over onze producten, hulp nodig heeft bij een bestelling, of gewoon uw ervaringen met ons wilt delen, wij staan voor u klaar.

Vul het onderstaande formulier in en ons team van vriendelijke en deskundige medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle berichten, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een antwoord.

Stuur een bericht

KoffiePauze lever koffiebonen op basis van een slow-roast methode waardoor de diepste smaken uit de boon worden gehaald. Alleen wanneer de beste keuzes van plantage tot branderij worden gemaakt ben je in staat op de perfecte kop koffie te maken. Daarnaast vinden wij duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij hanteren een volledig co2-neutraal proces en zijn onze koffies gecertificeerd (fairtrade). Wij vinden dat een bak koffie een samenhang is van boon, machine en vaardigheid. Dit is wat wij dagelijks perfectioneren met als resultaat een samenspel waar wij ontzettend trots op zijn.

Wolweverstraat 21
2984 CE Ridderkerk
0186-843404
info@koffiepauze

© Copyright KoffiePauze